Kokoo­mus­laisuus on tahtoa tehdä asioita - se on sisuk­kuutta kääriä hihat ja tehdä töitä entistä kovemmin.

Se on kykyä tehdä vaikei­takin päätöksiä ja uskoa siihen, että tulevaisuus on omissa käsis­sämme. Me uskomme, että suoma­laiset ovat aidosti kiinnos­tu­neita yhtei­sistä asioista.

Toivotamme sinut tervetulleeksi matkalle kohti paremminvointivaltiota, olitpa sitten puolesta, vastaan tai jostain siltä väliltä!

Valitse oma maakuntasi tästä tai kirjoita postinumero

Logo

Jäsenhakemus

Anna yhteystietosi

Mikäli olet jo jonkun kokoomusyhdistyksen jäsen ja haluat vaihtaa yhdistystä, ilmoita vaihdosta sähpostilla jäsenpalveluun jasenpalvelu@kokoomus.fi.

Yhdistys - Brysselin Kansallisseura ry
 
Jäsenmaksu - 60 euroa
Nuorisojäsenmaksu - 32 euroa
Vapaaehtoinen kannatusmaksu * 10€20€30€40€50€100€200€0€
Etunimi *
Sukunimi *
Katuosoite *
Postinumero *
Kotikunta *
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite *
Sähköpostiosoite uudelleen *
Syntymäaika (pp.kk.vvvv) *
Ammatti
Koulutus
Ammattiliitto
Muu viestini Kokoomukselle
Olen kiinnostunut vaikuttamaan ja osallistumaan kokoomuksen vaikuttamistyöhön seuraavilla aloilla (halutessasi voit valita useampia):
Samalla liityt valitsemasi alan tai alojen verkostoihin. Verkostoon kuuluminen ei edellytä aktiivisuutta, mutta verkoston jäsenenä saat tietoa ajankohtaisista teemoista, pääset vaikuttamaan kokoomuksen valmistelutyöhön esimerkiksi verkkokyselyiden kautta ja saat mahdollisuuden hakea vaikuttajaryhmiin.

* merkityt kentät ovat pakollisia

Kokoomusyhdistyksillä on sääntöjensä ja Suomen yhdistyslainsäädännön mukaan oikeus päättää jäsenhakemuksen hyväksymisestä.