Kokoo­mus­laisuus on tahtoa tehdä asioita - se on sisuk­kuutta kääriä hihat ja tehdä töitä entistä kovemmin.

Se on kykyä tehdä vaikei­takin päätöksiä ja uskoa siihen, että tulevaisuus on omissa käsis­sämme. Me uskomme, että suoma­laiset ovat aidosti kiinnos­tu­neita yhtei­sistä asioista.

Toivotamme sinut tervetulleeksi matkalle kohti paremminvointivaltiota, olitpa sitten puolesta, vastaan tai jostain siltä väliltä!

Valitse oma maakuntasi tästä tai kirjoita postinumero

Logo
Valitsemallasi yhdistyksellä ei ole rekisteritietoihin merkittyä puheenjohtajaa.

Jos silti haluat liittyä tähän yhdistykseen, ole yhteydessä Kokoomuksen jäsenpalveluun sähköpostitse jasenpalvelu@kokoomus.fi tai soittamalla 020 748 8424 (arkipäivinä klo 10-15). Jos haluat liittyä muuhun yhdistykseen, palaa edelliselle sivulle