Me kokoomuksessa haluamme olla löytämässä ratkaisuja. Tahdomme rakentaa luottamusta ja ymmärrystä ihmisten ja ihmisryhmien välille.

Pidetään Suomi jatkossakin maana, jossa jokaisella on mahdollisuus osallistua ja kehittää itseään. Me haluamme sanoa kaikille suomalaisille: saa tehdä!

Tehtävämme on kasvattaa jokaisen suomalaisen luottamusta siihen, että juuri hänelle käy lopulta hyvin.

Lähde mukaan!

Petteri Orpo
Kokoomuksen puheenjohtaja

Logo
Valitsemallasi yhdistyksellä ei ole rekisteritietoihin merkittyä puheenjohtajaa.

Jos silti haluat liittyä tähän yhdistykseen, ole yhteydessä Kokoomuksen jäsenpalveluun sähköpostitse jasenpalvelu@kokoomus.fi tai soittamalla 020 748 8424 (arkipäivinä klo 10-15). Jos haluat liittyä muuhun yhdistykseen, palaa edelliselle sivulle